Vaško šildytuvas skardinėms ir granulėms IWAX 100 400ML 100W Baltas

Vaško šildytuvas skardinėms ir granulėms IWAX 100 400ML 100W Baltas

12,29 €
Su PVM
Kiekis
Pristatymas per 5 - 10 darbo dienų

Aprašymas

Vaško šildytuvas skardinėms ir granulėms IWAX 100 400ML 100W Baltas

Praktiškos priemonės depiliacijos patogumui Šildytuvo naudojimas itin intuityvus – rankenėle galite lengvai reguliuoti šildymo temperatūrą . Indikatoriaus lemputė signalizuoja apie veikimo būseną, o apie įrenginio įjungimą/išjungimą spragtelėjimo sistema informuoja būdingu spragtelėjimo garsu. Permatomas dangtelis leidžia kontroliuoti vaško lydymosi būseną ir neleidžia kauptis nešvarumams įrenginio viduje. Mažos angos apsaugo nuo perkaitimo ir užtikrina ventiliacijos galimybę. Aliuminio kibirėlis, skirtas kietajam vaškui lydyti, turi rankenėlę, kuri leidžia lengvai išimti indą. Tai palengvina įrenginio švarą . Modernus, nesenstantis dizainas Paprastumas ir maži matmenys , būdingi iWax 100 vaško šildytuvui , puikiai tinka bet kokiam interjerui jo neapkraunant. Minimalistinis dizainas suteikia prietaisui elegantišką, nesenstantį charakterį , o naudojant patvarų plastiką jį lengva valyti . Prietaiso lengvumas leidžia jį lengvai transportuoti ar nešiotis.

Kaip naudoti vaško šildytuvą?

  1. Nuimkite dangtelį nuo įrenginio.
  2. Įdėkite vaško užpildą į šildytuvą ir prijunkite įrenginį prie maitinimo šaltinio.
  3. Pasukite rankenėlę į ON – raudona lemputė rodo, kad įrenginys pradėjo veikti.
  4. Vaškas išsilydo per 15-30 minučių, priklausomai nuo temperatūros nustatymo ir vaško kiekio.
  5. Kai vaškas ištirps, nustatykite rankenėlę į vidurinę padėtį, kad temperatūra išliktų pastovi. Prietaiso veikimo metu indikatoriaus lemputė užges ir vėl užsidegs, kad vaškas būtų tinkamos temperatūros. Prieš tepdami ant odos, visada patikrinkite vaško temperatūrą, kad išvengtumėte nudegimų.
  6. Baigę išjunkite įrenginį ir palaukite, kol jis atvės. Po to nuvalykite – galite naudoti specialią priemonę, skirtą vaško įrenginiams valyti.

INFORMACIJA

IWAX
147872

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį