Šveitiklis Dadi Scrub 454g

Šveitiklis Dadi Scrub 454g

42,00 €
Su PVM
Kiekis
Išsiuntimas per 1 - 2 darbo dienas

Aprašymas

Šveitiklis, skirtas švelniam ir prabangiam rankų, pėdų bei kūno šveitimui, pasižymintis tuo pačiu aromatu, kaip ir apdovanojimus pelnęs „Dadi' Oil“ aliejus bei prabangus „Luxury Dadi Lotion“ losjonas.Kaip tai veikia Išlygina, nušveičia ir kondicionuoja, palikdamas jūsų odą, rankas ir pėdas glotnias, sudrėkintas ir atjaunėjusias.

Naudojimas: Naudokite prieš manikiūrą / pedikiūrą, atliekant saloninį rankų bei pėdų masažą. Taip pat naudokite namuose, siekdami suteikti odai glotnumo. Naudokite Dadi' šveitiklį ant drėgnų rankų, pėdų ar kūno. Įmasažuokite. Po dviejų šveitimų (cukrumi, tuomet druska) nuplaukite šiltu vandeniu. Procedūros pabaigoje naudokite apdovanojimą pelniusį "Dadi' Oil" aliejų ir / arba "Luxury Dadi Lotion".

SUDĖTIS Druska Cukrus Pemzos milteliai Kokoso aliejus Dygminų aliejus Aliejai iš „Dadi' Oil“

INSTRUKCIJA Naudokite Dadi' šveitiklį ant drėgnų rankų, pėdų ar kūno. Įmasažuokite. Po dviejų šveitimų (cukrumi, tuomet druska) nuplaukite šiltu vandeniu. Procedūros pabaigoje naudokite apdovanojimą pelniusį "Dadi' Oil" aliejų ir / arba "Luxury Dadi Lotion". BE Sulfatų, parabenų, dirbtinių dažiklių. Pagamintas iš biologiškai skaidžių cukranendrių.

INFORMACIJA

IBX3130

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį