Dulkių Surinkėjas Kasetinis Momo J007 48W

Dulkių Surinkėjas Kasetinis Momo J007 48W

34,54 €
Su PVM
Kiekis
Pristatymas per 5 - 10 darbo dienų

Aprašymas

Galingas prietaisas nagų meistrams

Kasetinis dulkių surinkėjas "Momo J007" veiksmingai apsaugo darbuotojų ir klientų kvėpavimo takus nuo dulkių, susidarančių dirbant su nagų frezavimo aparatu. Didelė galia ir efektyvus filtras užtikrina komfortą ir saugumą atliekant tokias procedūras kaip manikiūras ir pedikiūras.

Gerai apgalvotos saugumo ir komforto funkcijos "Momo J007" dulkių surinkėjas be maišelio turi rankenėlę su paspaudimo funkcija, skirtą siurbimo galingumui reguliuoti, todėl prietaiso veikimą galima pritaikyti bet kuriuo metu. Apie tai, kad ventiliatorius įjungtas ir išjungtas, praneša savitas garsas. Prietaiso apačioje esančios oro angos užtikrina laisvą oro srautą. Dėl to ventiliatorius gali veikti nepertraukiamai ilgesnį laiką ir sumažėja perkaitimo rizika.

Keičiamas kasetinis filtras leidžia veiksmingai valyti orą procedūrų metu, todėl darbo vieta lieka švari ir be kenksmingų dulkių. Jį lengva išvalyti sausai naudojant, pavyzdžiui, plaukų džiovintuvą. Tinkamai pasukus rėmelį, jį galima užfiksuoti, kad procedūrų metu jis tvirtai laikytųsi.

Lengvas dizainas ir nedidelis prietaiso dydis užtikrina patogų naudojimą beveik bet kokiomis sąlygomis, be to, jis puikiai tiks mobiliosioms paslaugoms teikti. Aptaki, subtili talpyklos forma suteikia jai elegantišką išvaizdą. Paprastas plastikinis baltos spalvos pagrindas, pusiau matinės pilkos spalvos grotelės ir pusiau matinis rožinio aukso spalvos dekoratyvinis apskritimas suteikia įrenginiui minimalistinę išvaizdą ir puikiai derės prie bet kokio interjero. Panaudotos medžiagos užtikrina ilgaamžiškumą ir lengvą valymą. Neslystančios kojelės užtikrina prietaiso stabilumą aptarnavimo metu.

Prekės komplektacija:

ištraukėjas su ventiliatoriumi, keičiamas filtras, maitinimo šaltinis.

Duomenys:

  • Ventiliatorių skaičius: 1
  • Grotelių spalva: pilkos spalvos atspalviai
  • Korpuso spalva: balti atspalviai
  • Matmenys: 19 x 19 x 6 cm
  • Absorbcijos angos skersmuo: 19,5 cm
  • skersmuo: 12,5 cm
  • Galingumas: 48 W
  • Įvesties įtampa: 48 W: 12 V, 3 A
  • Garantija: 12 mėnesių

INFORMACIJA

147801

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį