Saeyang Dulkių ištraukėjas Marathon 65W

Saeyang Dulkių ištraukėjas Marathon 65W

249,00 €
Su PVM
Kiekis
Pristatymas per 5 - 10 darbo dienų

Aprašymas

"Marathon" gaminiai tiksliai atitinka nagų meistrų poreikius ir užtikrina jų saugumą bei patogumą. Į asortimentą įeina puikiai suprojektuoti prietaisai, pavyzdžiui, dulkių ištraukėjai.

Veiksmingas prietaisas kiekvienam nagų profesionalui

Profesionalus kasetinis dulkių ištraukėjas "Marathon ASP I" su dviejų tipų filtrais veiksmingai apsaugo tiek darbuotojų, tiek klientų kvėpavimo takus nuo paslaugų metu susidarančių dulkių. Didelė galia ir dviejų tipų efektyvūs filtrai užtikrina didelį komfortą atliekant tokias procedūras kaip manikiūras ir pedikiūras. Prie USB jungiamas LED apšvietimas leidžia tiksliai apšviesti procedūrų zoną, o estetiška įrangos išvaizda yra vizualiai patrauklus prietaisas.

Efektyvus dulkių ištraukimas su pakankama galia

Naudodami nagų frezavimo įrenginį ilgą laiką susiduriate su dideliu dulkių kiekiu. Svarbu, kad jūsų nagų salonas pasirinktų galingą dulkių ištraukėją, kad oras būtų išvalytas pagal aukštus higienos standartus ir būtų užtikrintas jūsų, kaip nagų meistro ir kliento komfortas. Greitaeigis ventiliatorius užtikrina, kad prietaisas efektyviai ištrauktų manikiūro dulkes, kurios vėliau nukreipiamos tiesiai į galingus filtrus.

Saugus kliento aptarnavimas dėl galingų filtrų

Šiame modelyje naudojamas HEPA kasetinis filtras sulaiko net smulkiausias dulkių daleles. Išfiltruotas, neužterštas oras išleidžiamas per tinkamai įrengtas ventiliacines angas. Dėl didelio sugeriamojo paviršiaus įrenginį vienu metu galima laikyti abiem rankomis, o dėl didelės kasetės talpos teršalai sugeriami tiesiai į filtrą, todėl darbo vieta lieka švari ir be kenksmingų dulkių. Siekiant užtikrinti didesnį darbo saugumą, įrenginyje taip pat yra papildomi medvilniniai filtrai, kurie maksimaliai padidina absorberio našumą.

Efektyvus funkcionalumas darbo komfortui

Dulkių surinkimo prietaise "Marathon" įrengtas paprastas rankinis siurbimo greičio reguliavimas, leidžiantis pritaikyti prietaiso veikimą prie bet kuriuo metu atliekamo valymo. Šalia valdymo rankenėlės esanti LED lemputė rodo ventiliatoriaus greitį. Pridedama LED lemputė su USB jungtimi prie prietaiso užtikrina papildomą darbo zonos apšvietimą. Gerai apgalvotos ištraukėjo funkcijos užtikrina gerokai geresnę ergonomiką.

Įdomaus dizaino elegantiška įranga

Dulkių ištraukėjas pagamintas skiriant dėmesį detalėms. Aptakios korpuso formos suteikia įrenginiui futuristinę išvaizdą, todėl jis dera prie šiuolaikinių grožio salonų interjerų. Dėl elegantiškos, klasikinės apdailos įranga yra vizualiai patraukli ir ras vietą beveik bet kokiame interjere. Dekoratyvinis chromo atspalvių apvadas tvirtinamas magnetu, todėl sumažėja pasislinkimo rizika. Įdomios jo formos traukia akį ir neabejotinai teigiamai įsimins klientams. Dėl neslystančių kojelių įrenginys yra stabilus naudojimo metu.

Komplektą sudaro:

Dulkių ištraukėjo pagrindas, magnetinis rėmelis, HEPA filtras, dvi pakuotės po 25 medvilninius filtrus, USB LED lemputė, maitinimo adapteris.

Techniniai duomenys:

  • Ventiliatorių skaičius: 1
  • Filtrai: 1 vnt: 2 - HEPA ir medvilniniai
  • Greitis: 500-4600 aps/min.
  • Grotelių spalva: chromo atspalviai
  • Korpuso spalva: balti atspalviai
  • Galingumas: 65 W
  • Įtampa: 110-200 V

INFORMACIJA

148025

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį