• -40,00 €
Nagų Freza MARATHON 3 CHAMPION + H35SP1

Nagų Freza MARATHON 3 CHAMPION + H35SP1

239,00 €
199,00 € Sutaupote 40,00 €
Su PVM
Kiekis
Išparduota

Aprašymas

Profesionalus manikiūro ir pedikiūro procedūrų prietaisas. Aukštos klasės frezavimo staklės Saeyang Marathon 3 Champion rekomenduojamas įrenginys, kuris palengvina tikslų odelių ir nagų paruošimą bei ankstesnio formavimo likučių pašalinimą, o tai žymiai pagerina jų paruošimą tolimesnei gydymo būdai. Dėl gero galvos balanso ir gerai apgalvotų funkcijų frezavimo staklės puikiai tinka tiek profesionaliam, tiek namų naudojimui.

Praktiška H35SP1 galvutė. Tiksli H35SP1 galvutė puikiai telpa rankoje, o tai garantuoja didelį naudojimo komfortą. Jis pasiekia maksimalų 35 000 apsisukimų per minutę greitį, pagerindamas darbo efektyvumą. Galvutėje yra lengvai naudojama Twist-Lock sistema, palengvinanti greitą ir sklandų pjaustytuvų pakeitimą. Rašiklis tinkamai subalansuotas ir ergonomiškai profiliuotas, be to, apribotos galvos vibracijos, kad net ir daug valandų dirbant frezavimo staklėmis rankos pernelyg nenuvargtų. Plastikinis korpusas riboja šilumos srautą, todėl prietaiso įkaitimas nėra pastebimas. Lankstus spyruoklinis trosas užtikrina aukštą darbo komfortą, ženkliai ištemptas siekia iki 135 cm ilgio. Lengvas valdymas Greitis gali būti reguliuojamas rankenėle iki 35 000 apsisukimų per minutę, o tai leidžia prisitaikyti prie individualių poreikių ir, atitinkamai, patogiai atlikti daugybę procedūrų. Be to, valdymo diodas šviečia žaliai, todėl lengviau atpažinti, ar frezavimo staklės veikia minimaliu greičiu. Darbas su įrenginiu yra išskirtinai lengvas, efektyvus ir intuityvus, o tai įvertins ir reiklesni vartotojai. Tikslios funkcijos patogiam naudojimui Komplekte esantys priedai užtikrina saugumą ir patogumą. Frezavimo staklės turi kojinę pavarą, leidžiančią tiksliai valdyti galvos darbą ir laisvą, patogų darbą dėl galimybės valdyti įrenginį nenaudojant rankų. Dirbant galvą galima saugiai padėti ant specialaus komplekte esančio silikoninio stovo arba pakabinti dėl patogios plastikinės rankenos, kuri gali būti tvirtinama abiejose įrenginio pusėse. Frezų vieta ant korpuso leidžia paruošti reikiamus įrankius, kad dirbant būtų po ranka. Modernus prietaisas, vertinamas specialistų.

Ikoniška ergonomiškos formos frezavimo staklės Saeyang Marathon 3 Champion puikiai derina funkcionalumą su estetika. Futuristinis baltas korpusas puikiai tiks bet kokiame interjere ir puikiai tiks net mažose erdvėse. Be to, įrenginyje yra guminės kojelės, kurios ne tik užtikrina stabilumą, bet ir apsaugo paviršių, ant kurio jis stovi, nuo galimų pažeidimų. Dėl šių savybių šis prietaisas ne tik puikiai atlieka savo funkcijas, bet ir yra elegantiškas interjero elementas, pabrėžiantis modernų kambario charakterį. Prieš naudodami atidžiai perskaitykite instrukcijas. Į komplektaciją įeina: frezavimo staklių pagrindas, galvutė, maitinimo blokas, kojinė pavara, silikoninės galvutės stovas, instrukcijos.

Techniniai duomenys:

  • Korpuso spalva: balti atspalviai
  • Sukimosi greitis: 35 000 RPM
  • Galvutė su Twist-Lock mechanizmu
  • Maitinimas: laidinis Galvos galia: 45 W
  • Įėjimo įtampa: 110-240 V

Dėmesio! Būtina reguliariai valyti frezos rankenėlę nuo dulkių. Tai padaryti galite šepetėliu.

INFORMACIJA

148473

Charakteristikos

Įėjimo įtampa
220–230 V / 50–60 Hz
Galia
45W
Garantija
12 mėn.

Naujos paskyros kūrimas

Jau turite paskyrą?
Prisijungti Arba Atkurti slaptažodį